Parket- en laminaatvloeren

Niets is zo mooi als een stijlvolle vloer in parket. Er is een groot aanbod aan stijlen en deze vloeren passen dus ongetwijfeld in elk interieur. Wilt u een parketvloer laten plaatsen? Dan staat Parketvloeren Verheyden uit Deurne (bij Diest) voor u klaar met een uitstekende dienstverlening. Of u nu een traditionele plankenvloer of meerlagenparket verkiest, wij werken uw vloer tot in de puntjes af.

Zowel voor het plaatsen van een nieuwe vloer in parket als voor het vernieuwen van bestaande vloeren staan wij tot uw beschikking. Naast de plaatsing kunt u ook voor het onderhouden en herstellen van uw vloeren bij ons terecht.

Ook voor het plaatsen, vernieuwen en herstellen van laminaat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan kleuren en motieven aan: zo vindt u bij ons ongetwijfeld wat u zoekt.

Bel ons vandaag nog of vul het contactformulier in voor meer informatie of een offerte. Ook voor advies op maat helpen wij u graag verder. Wij helpen u verder in heel Vlaams-Brabant, Limburg, Antwerpen.
te
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x